Referenties

Sharon de Puijsselaar
Projectmanager Groningen Congres Bureau
Alexandra gets the job done! Samenwerken met Alexandra is super fijn. Zij ziet wat er moet gebeuren, is een doorpakker en werkt planmatig.

Daarnaast is ze enthousiast, positief en klantvriendelijk. Ik hoop dat we nog eens een project samen mogen doen.
Kris Vissers
Professor in Pain and Palliative Medicine at Radboud University Medical Centre Nijmegen
Wonderful collaboration for our Cadaveric workshops and symposia by a very personal touch and full support program. I strongly can advice the skills and expertise of Alexandra for all who want to organize any kind of meeting & event with visitors from the country or abroad! Kris Vissers
Yvette van der Linden
Bijzonder Hoogleraar Palliatieve Zorg
Aesculaap Events heeft jarenlang de landelijke twee-daagse cursus Palliatieve Zorg voor arts-assistenten altijd naar onze grote tevredenheid geregeld.

Vanwege interne vershuivingen gaat MUMC+ ons voortaan ondersteunen. Dankjewel Alexandra voor de goede samenwerking!
Marieke Soree
Afdelingshoofd | Projectleider Zorginnovatie | Arbeidsfysiotherapeut
Alexandra heeft de inspiratieavond helder en strak georganiseerd. De voorbereidingen en de avond zelf liepen op rolletjes zodat wij ons zorgeloos konden richten op de inhoud van de avond! Een waardevolle samenwerking was het! Top dus!
Marianka Brouwer
Consortium Propallia
Het was een mooi event op een prachtige locatie! En Alexandra: je bent echt erg zorgvuldig in je werk! Wat een rust en overzicht, zo fijn. En dat alles op een bescheiden manier.
Monika Knottnerus
PREZZ videoproductiehuis
Ik heb onlangs mogen ervaren hoe professioneel Alexandra is, echt een kei in het organiseren van grote evenementen. Ze denkt aan elk detail en alles is steeds volledig onder controle. Met als resultaat: een super congres met zeer tevreden deelnemers. Heerlijk.
Francien van der Wardt
Gendi design
Als je een congres door Alexandra laat organiseren, loopt alles op rolletjes. Zij denkt overal aan, maar treedt niet op de voorgrond.

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl