Veelgestelde vragen

Wat is een PCO?

Een PCO is een Professional Congress Organiser, een professionele congres organisator. Aesculaap Events is een congresbureau dat organisatorische diensten aanbiedt ten behoeve van medische en paramedische congressen en evenementen.

Waarom een congresorganisatiebureau inschakelen?

Bij het organiseren van een (para)medisch congres of evenement komt veel kijken en daarbij kost de organisatie veel tijd. Of misschien heeft u van al deze zaken niet even veel kennis. Aesculaap Events kan u door de jarenlange ervaring, helpen eventuele valkuilen te vermijden. Aesculaap Events ontzorgt, zodat u zich volledig kunt richten op de inhoud van uw congres en uw gasten.

Voor welk type projecten kan ik bij Aesculaap Events terecht?

Aesculaap Events organiseert en co├Ârdineert (para) medische congressen en evenementen. Groot, maar ook klein, nationaal en ook internationaal. Naast adviserende en organiserende kwaliteiten kan Aesculaap Events u helpen met uw deelnemersregistratie en hotelreservering. Abstract handling of expositiehandling is bij Aesculaap Events eveneens in goede handen.

Ben ik verplicht om het hele dienstenpakket af te nemen?

Nee, hoor. Aesculaap Events kan de totaalorganisatie en co├Ârdinatie van uw (para)medische congres of evenement voor haar rekening nemen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen bepaalde onderdelen aan Aesculaap Events uit te besteden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl