Congres medisch specialisten

Inspirerende nascholing medisch specialisten organiseren

Het organiseren van nascholing voor medisch specialisten kan door middel van een event met een medisch karakter. Dit medische karakter kan bijvoorbeeld gevormd worden door workshops vanuit een specifiek specialisme of door sprekers vanuit verschillende vakgroepen die hun visie op een gekozen thema overdragen. Aesculaap Events kan u helpen bij de organisatie van een inspirerend event voor het nascholen van medisch specialisten.

Nascholing medisch specialisten uitbesteden

Waarschijnlijk zit u al vol creatieve ideeën hoe u uw event wilt vormgeven. Ook in deze fase kan ons congresorganisatiebureau u al bijstaan met advies. Onze professional organisers weten door kennis en jarenlange ervaring namelijk precies wat wel en wat niet werkt. Door ons bureau al in deze fase bij uw event te betrekken weet u zeker dat uw event van een hoog niveau zal worden. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om het logistieke deel van de organisatie geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Op die manier maakt u tijd vrij om u te richten op de inhoud van de nascholing.

Wat doet Aesculaap Events?

Een belangrijk onderdeel van een event waarbij u medisch specialisten wilt nascholen, is bijvoorbeeld de accreditatie. Aesculaap Events kan de accreditatie voor uw event verzorgen. Andere taken van ons congresorganisatiebureau zijn bijvoorbeeld:

  • Een draaiboek samenstellen
  • De locatie van het event regelen
  • De communicatie verzorgen
  • Het programma samenstellen
  • Sponsoren vastleggen
  • Financiële aspecten verzorgen
  • On-site management

Voordelen nascholing medisch specialisten uitbesteden

Het grootste voordeel van uitbesteding is dat het u veel tijd en energie bespaart. Organiseren is een vak, onze professional organisers doen dit werk waarschijnlijk niet alleen beter, maar ook sneller dan u. Bovendien zijn onze professional organisers op de hoogte van de trends, de do’s en de don’ts. In combinatie met uw wetenschappelijke skills kunt u een inspirerende nascholing organiseren van topniveau.

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl

7 + 6 =

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl