Congres medisch specialisten

Nascholing artsen organiseren

Wilt u een nascholing voor artsen organiseren? Dit kunt u doen door middel van het organiseren van een symposium of een congres vanuit een bepaalde medische invalshoek of een specialisme. U heeft voldoende kennis in huis om de wetenschappelijke basis van inhoud te voorzien, maar heeft u ook de skills om de organisatie van nascholing voor artsen te realiseren?

Aesculaap Events verzorgt nascholing artsen

Indien u niet over de juiste vaardigheden beschikt om medisch symposium of ander medisch event te organiseren, kunt u de hulp inroepen van een congresorganisatiebureau. Want vergis u niet, het organiseren van medische events is een vak apart. Een congresorganisatiebureau beschikt over alle know how om voor uw doelgroep een succesvol evenement te verzorgen.

Voordelen professional congress organiser

Het organiseren van een medisch symposium of congres vraagt niet alleen om de juiste skills, er gaat ook veel tijd zitten in de organisatie en coƶrdinatie. Denkt u alleen maar aan de deelnemersregistratie, het boeken van sprekers en de budgettering. U bent er waarschijnlijk langer mee bezig dan onze professionals voor wie dit de core business is. Deze tijd kunt u beter besteden aan de inhoud, de wetenschappelijke basis van uw event. Zo doet een ieder waar zijn kracht ligt.

Wat kan Aesculaap Events voor u betekenen?

Aesculaap Events kan uw (para)medisch event met als doel het nascholen van artsen volledig verzorgen. U kunt daarbij denken aan de logistieke aspecten, de financiƫle aspecten en alle administratieve zaken. Bovendien kunnen onze professional congress organisers het medische nascholingsevent op de dag zelf managen, zodat u zich kunt richten op uw gasten. U bepaalt zelf welke taken u uit handen geeft. Wilt u toch zelf het een en ander regelen, dan bent u vrij om dit te doen. Zo organiseert u samen met ons een inspirerend event.

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl

15 + 13 =

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl