Congres medisch specialisten

Een symposium organiseren met een congresorganisatiebureau

Wilt u een symposium organiseren, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Heeft u wel de wetenschappelijke skills, maar twijfelt u over uw organisatorische kwaliteiten? Dan is het verstandig om de samenwerking aan te gaan met ons congresorganisatiebureau. Aesculaap Events weet precies welke stappen er gezet moeten worden.

Laat Aesculaap Events uw symposium organiseren

Een goed congresorganisatiebureau denkt met u mee vanaf de eerste stappen die u in de voorbereiding zet. Vanuit uw visie, wensen en eisen wordt er alles aan gedaan om van uw symposium een succes te maken. U bepaalt zelf welke taken u aan Aesculaap Events overdraagt. Zo kunt u er ook voor kiezen om alleen de financiële aspecten uit handen te geven of enkel de logistieke elementen. U herkent een goed congresorganisatiebureau aan de essentiële kennis, jarenlange ervaring en lovende referenties. Symposia organiseren is een vak apart dat u het beste aan onze professional congress organisers kunt overlaten.

Wat doet een medisch congresorganisatiebureau?

Ons medisch congresorganisatiebureau is een bureau dat op professionele basis congressen, symposia en andere events met een medisch karakter organiseert. De symposium organisatie kan uit diverse onderdelen bestaan:

  • Het opstellen van een draaiboek
  • Het regelen van de locatie
  • Het verzorgen van de communicatie
  • Het samenstellen van het programma
  • Zorg dragen voor de financiële aspecten
  • Vastleggen van sponsoren
  • Verkrijgen van accreditatie
  • On-site management

Advies en organisatie

Kort gezegd verzorgt Aesculaap Events alle zaken die bij het organiseren van een medisch symposium of ander evenement komen kijken. Het betreft echter altijd een samenwerking waarbij u volledige controle heeft. U bepaalt precies welke taken er worden overgedragen, welk budget er beschikbaar is, het thema van uw event, de sprekers en de doelgroep. Naar wens kunt u Aesculaap Events zelfs enkel inschakelen voor advies rondom de organisatie.

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl

10 + 7 =

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl