Congres medisch specialisten

Wat doet een medisch congresbureau?

Door te kiezen voor ons medisch congresbureau weet u zeker dat de organisatie van uw congres in goede handen is. Niet iedereen heeft de skills of de tijd om een medisch congres of ander medisch event te organiseren. En waarom zou u het wiel opnieuw uitvinden, als u deze taken over kunt dragen aan Aesculaap Events?

Kernactiviteiten van ons medisch congresbureau

Ons medisch congresbureau is gespecialiseerd in de organisatie en coördinatie van events met een (para)medisch karakter. Of het nu gaat om een klein lokaal event of om een congres met internationale gasten: Aesculaap Events heeft de kennis en ervaring in huis om van uw congres een succes te maken. Vanuit uw visie en wensen wordt het event professioneel vormgegeven.

Diensten full service congresorganisatiebureau

Kort gezegd kan ons full service organisatiebureau alle aspecten van de organisatie van een congres van u overnemen. Ons organisatiebureau heeft niet alleen een organisatorische rol, maar kan ook fungeren als adviseur bij het organiseren en coördineren van een congres. Of het nu gaat om het aanvragen van accreditatie of het reserveren van een hotel voor de sprekers en gasten: werkelijk alle aspecten kunnen uit handen genomen worden.

Een greep uit onze diensten:

  • Opstellen draaiboek
  • Regelen locatie
  • Communicatie verzorgen
  • Samenstellen programma
  • De financiële aspecten
  • Sponsoren
  • Accreditatie
  • On-site management

U blijft in control

Het is voor sommige organisatoren moeilijk om de organisatie uit handen te geven. Dat is niet gek, u heeft immers al veel tijd in de voorbereiding gestoken. Bij Aesculaap Events blijft u echter altijd in control. Houdt u liever zelf een deel van de taken in beheer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. U bepaalt zelf welke diensten u afneemt en welke niet. Door samen te werken met Aesculaap Events bent u verzekerd van een succesvol congres.

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl

2 + 11 =

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl