Congres medisch specialisten

Congres medisch specialisten organiseren met een full service congress organiser

Bij de organisatie van een congres voor medisch specialisten komen allerlei zaken kijken waar u normaal gesproken niet mee bezig bent. Zo moet u niet alleen de sprekers regelen, maar is het minstens zo belangrijk dat de logistiek van hetzelfde niveau is als de inhoud. Wanneer de locatie, de catering of andere randzaken van het congres ondermaats zijn, is dit van invloed op de waardering van uw event.

Organisatie congres medisch specialisten uitbesteden

U bent de specialist als het aankomt op de keuze van de juiste sprekers. Maar heeft u net zoveel kwaliteit wanneer het aankomt op organisatie van congressen voor medisch specialisten? Zelfs wanneer u deze vraag met ‘ja’ kunt beantwoorden, is het raadzaam een professioneel congresorganisatiebureau in te schakelen. Zo houdt u immers voldoende tijd over voor het wetenschappelijke aspect van het congres.

Wat doet Aesculaap Events?

U kunt ons congresorganisatiebureau voor verschillende aspecten van de organisatie van congressen inschakelen. Aesculaap Events kan de locatie en de catering regelen, de deelnemersregistratie, het aantrekken van sponsoren en de communicatie met uw doelgroep. U bepaalt zelf welke diensten u van ons afneemt. Wilt u zelf de deelnemersregistratie in beheer houden of enkel de sponsorwerving uitbesteden? Samen met Aesculaap Events maakt u uw congres voor medisch specialisten een succes.

Besteed uw congres uit aan Aesculaap Events

Wilt u een (para)medisch congres of evenement organiseren, dan bent u bij ons congresorganisatiebureau aan het juiste adres. Aesculaap Events is een betrouwbare partner die samen met u nationale en internationale events realiseert. Met de kernwaarden kennis, ervaring en betrouwbaarheid zijn wij de professional congress organiser waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om een advies of de volledige coördinatie van uw event, Aesculaap Events staat u bij met raad en daad.

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl

1 + 1 =

Contact

Alexandra van Driessen

Bijenkorf 30
3956 HJ Leersum

06 4602 5552
contact@aesculaapevents.nl